Načini isporuke

Naš cilj je da vam pomognemo da efikasno i nesmetanao obavljate svoj posao, pa se trudimo da se poručena roba što pre nađe na vašoj adresi, a po važećem cenovniku Trgo Ban-a.

ISPORUKA NA TERITORIJI VRŠCA, PLANDIŠTA, BANATSKOG KARLOVCA, SEČNJA I PANČEVA

Na teritoriji Vršca, Plandišta, Banatskog Karlovca, Sečnja i Pančeva, pored kurirskih službi, robu dostavljamo i na dogovorenu adresu, a postoji mogućnost i ličnog preuzimanja robe. Artikli će biti na vašoj adresi u roku od 1 do 5 radnih dana. Porudžbine koje su formirane petkom ili u toku vikenda počinju sa realuzacijom u ponedeljak.

USLOVI BESPLATNE ISPORUKE

TRGO-BAN se trudi da izađe u susret svojim kupcima, pa tako vršimo isporuku robe na teritoriji Vršca, Plandišta, Banatskog Karlovca, Sečnja i Pančeva. Dostava je besplatna za sve porudžbine iznad 2.000 dinara. Za manje iznose, troškovi dostave su 250 dinara plus PDV.

ISPORUKA NA TERITORIJI SRBIJE

Isporuke na teritoriji Srbije vršimo putem kurirske službe. Porudžbine će biti isporučene u roku 1 do 5 radnih dana. Rok za reklamaciju je 24h. Minimalna vrednost porudžbine za isporuku nije određena. S druge strane, porudžbine koje su teže od 10 kg, isporučujemo na vašu adresu po veoma povoljnim uslovima. Za sve detalje možete nas kontaktirati putem e-maila prodaja@trgoban.rs.