O nama

Kompanija TRGO-BAN doo osnovana je 1996. godine u Vršcu, sa ciljem da gradjanima Vršca, a kasnije i Južnog Banata omogući kupovinu kvalitetne tehničke robe po pristupačnim cenama i povoljnim uslovima plaćanja, sa najboljom uslugom.
U svom prodajnom asortimanu, koji se godinama širio, danas nudimo proizvode najpoznatijih svetskih proizvodjača: Beko, Candy, Gorenje, Bosch, LG, Samsung, Electrolux, Indesit, Whirlpool, Ariston, Villager, Vaillant, Midea, Continental, Dunlop, Sava, Varta i mnogo drugih.
Imamo široku ponudu bele tehnike, ugradne tehnike, malih kućnih aparata, televizora, mobilnih telefona i tableta, gejming konzola i opreme, audio i video opreme, šporeta i kotlova na čvrsto gorivo, pelet i gas, baštenskog alata, bicikala, auto guma i akumulatora, posuđa i drugog.
Sa najdužom tradicijom na tržištu Južnog Banata, uspešno poslujemo više od 24 godine u Vršcu, Pančevu, Plandištu, Banatskom Karlovcu, Sečnju i Banatskom Novom Selu.
Naš glavni cilj je ostvaren, jer smo zadobili poverenje velikog broja zadovoljnih kupaca, a naš cilj za budućnost jeste povećanje broja zadovoljnih kupaca, kao i poboljšanje naših usluga, širenje asortimana i prodajnih mesta, i sve veći prodajni objekti, a u cilju boljeg iskustva rada za naše radnike i boljeg iskustva kupovine za naše drage kupce.
Naša misija je da naše kupce stalno edukujemo i savetujemo pri kupovini kako bi za sebe ostvarili kvalitetnu kupovinu uz pristupačnu cenu.

Zbog toga nam naši kupci veruju i ostaju lojalni, kao i mi njima.